Forside
LinkedIn kursus

LinkedIn kursus

Kursusbeskrivelse

Udnytter din virksomhed LinkedIns mange muligheder for at skabe synlighed, pleje netværk og ikke mindst få booket kaffemøder, der i sidste ende kan ende ud som kunder?

Vil du lære hvordan man med en kombination af de personlige profiler og en LinkedIn virksomhedsside kan få den bedste effekt?

Hvordan foregår det?

På dette LinkedIn kursus stiller vi skarpt på, hvordan vi set med virksomhedens øjne får en toptunet personlig LinkedIn profil. De personlige profiler er virksomhedens netværk af medarbejdere og ambassadører der via deres netværk kan tiltrække både kvalificerede leads, kunder og potentielle medarbejdere.

Ved at træne medarbejderne i brugen af LinkedIn som et redskab til at komme i dialog med netværket og potentielle kunder, vil virksomheden øge sin synlighed og målbare effekt på LinkedIn. På kurset lærer du at bruge søgemotoren på LinkedIn til at finde de rigtige kontakter hos nye potentielle kunder.

Hvorfor deltage på kurset?

Du skal deltage på dette kursus, hvis din virksomhed ønsker at øge synligheden på LinkedIn og få indblik i hvordan man strategisk og helt lavpraktisk kan udnytte de mange muligheder LinkedIn stiller til rådighed her i 2020.

Du skal medbringe din egen PC eller Mac.

Underviser

Underviser er Kasper Hundebøl Hamann. Kasper er en erfaren underviser og sparringspartner, der arbejder både strategisk og helt lavpraktisk med annoncering og indhold på de sociale medier.

Dato

Torsdag den 5. november 2020 fra kl. 08:30 – 14:30

Pris

Prisen er kr. 1.500 inkl.  kaffe, the og vand ved ankomst, 1 frokostsandwich med vand samt eftermiddagskaffe.

Tilmelding

Tilmelding skal ske ved at sende en mail til av@vejenbc.dk eller på tlf. 7696 1880

Kurset bliver oprettet ved et min. antal på 8 deltagere