Salgsteknik

Salgsteknik

Salg er ikke bare salg. Salg handler om personlighed, men også om viden og værktøjer. Vi booster din viden omkring salg og salgsteknikker, så du kan skabe en stærkere bundlinje.

 


Kursusmål

På kurset Salgsteknik arbejder vi med grundlæggende teknikker inden for salg og kundeservice. Dermed opnår du en forståelse for, hvordan generelle salgsteknikker kan benyttes i relation til kunden i den direkte salgs- og servicesituation.Om kurset

Salg og service er to sider af samme sag – eller det burde det i hvert fald være.

Hvis du ikke får skabt en positiv relation til kunden, risikerer du at han eller hun vælger at købe ind hos konkurrenten i stedet – og det ville jo være ærgerligt.

Der er nemlig ikke noget, der er så ødelæggende for en købsoplevelse som dårlig service og uhøflig betjening. Et godt salg kræver forståelse for kundens situation – og en evne til at yde god service.

Udbytte
Dygtige sælgere leverer først og fremmest service – og gode oplevelser. Det er helt afgørende for et salg, at kunden føler sig set, hørt og forstået. På dette kursus får du viden og værktøjer, der gør dig i stand til at aflæse kundens behov og dermed at yde den gode service, som ofte fører til bedre salg.

Efter kurset kan du:

  • varetage kundekontakten i forbindelse med salg af virksomhedens produkter og services
  • P varetage den indledende kontakt til kunden på en positiv måde P lytte til kundens behov og forventninger og gennemføre salg på baggrund heraf
  • bruge teknikker til at afslutte salg og kundekontakt på en positiv måde


Muligheder for økonomisk støtte

VEU-godtgørelse

VEU står for Erhvervsrettet Voksen- og Efteruddannelse. VEU-godtgørelse (løntabsgodtgørelse) er den kompensation, virksomheder kan få, når de sender medarbejdere på kursus eller efteruddannelse.

VEU-godtgørelsen for tabt arbejdsfortjeneste udgør pt. 100% af dagpengesatsen. I 2022 er det kr. 893 pr. dag pr. medarbejder. Ansøgningen foregår elektronisk samtidigt med tilmelding.

Der kan søges VEU-godtgørelse for deltagere, der er indenfor AMU-målgruppen. Deltagere med en videregående uddannelse er uden for AMU-målgruppen, men kan også søge VEU-godtgørelse – hvis de ikke har benyttet den videregående uddannelse de seneste 5 år.

Du er omfattet af AMU-målgruppen, hvis:

  • du er selvstændig erhvervsdrivende, privat eller offentligt ansat samt ledig
  • du er ufaglært eller har en uddannelse, som ikke overstiger erhvervsuddannelsesniveau
  • Du kan søge VEU-godtgørelse, når du deltager på et AMU kursus
  • Når du har tilmeldt dig kurset, får du automatisk et link til ansøgning
  • Vær opmærksom på, at du skal have ansøgt om VEU-godtgørelse senest 4 uger fra sidste kursusdag

VEU-godtgørelsen reguleres årligt, og du kan se den aktuelle sats her.

Kompetencefonde

Medarbejdere og virksomheder kan søge om tilskud til deltagelse i selvvalgt efter- og videreuddannelse, hvis de er omfattet af en overenskomst med aftale om kompetencefonde.

Læs mere om kompetencefonde herFor virksomheder

Der er mange gode grunde til at videreuddanne sig, og faglig og personlig udvikling kommer både medarbejderne og virksomheden til gode.

I en verden, som aldrig står stille, stilles der hele tiden nye krav både til medarbejdere og virksomheder – og livslang læring og udvikling er et must.

På VBC Kursuscenter brænder vi for at gøre en forskel for vore kursister og de virksomheder, som vi arbejder sammen med. Vi tilbyder en lang række færdige og gennemprøvede kurser inden for de væsentligste fagområder, og vi udvikler skræddersyede kursusforløb til de virksomheder, der har særlige behov og ønsker. Hvad der er det rigtige for netop din virksomhed, afklarer vi sammen.

Vi har i kursuscentret sammensat et bredt udvalg af kompetencegivende kurser, som vi er sikre på, vil sikre din virksomhed i fremtiden.For ledige

Mange muligheder for opkvalificering og efteruddannelse

Vi har altid rigtig mange muligheder for opkvalificering og efteruddannelse, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde inspiration til din kompetenceudvikling.

Læs mere nedenfor på siden om de særlige tilbud til dig, der er ledig eller dig, der er i job.

Vi er altid klar til at give dig en individuel sparring og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, og hvilke kurser og uddannelser, der bedst understøtter de behov og ønsker, du har for din fremtid.

6 ugers jobrettet forløb

Når du ønsker et 6 ugers jobrettet kontakter du os i Kursuscentret.

Er du ledig og modtager dagpenge, er der mulighed for, at du kan deltage i kurser af op til 6 ugers varighed samtidig med, at du får dagpenge.

Hvis du ønsker at deltage i 6 ugers jobrettet uddannelse, kan du deltage, når du har været ledig i sammenlagt 5 uger.

Du kan læse mere om 6 ugers jobrettet uddannelse her:

https://star.dk/indsatser-og-ordninger/jobrettet-voksen-og-efteruddannelse-veu/uddannelser-for-ledige/ordninger-jobrettet-veu/6-ugers/

Ledig med jobplan

Har du ikke ret til dagpenge, afhænger dine muligheder for at deltage i kompetenceudvikling af blandt andet din alder og uddannelsesbaggrund. Book et møde på Jobcentret om dine muligheder, eller kig ind til os i Kursuscentret, så tager vi en snak.Praktisk info

Her kan du få nyttig information om vores kurser og tilmeldingsbetingelser.

Se praktisk info herTilmelding

Kontakt kursuscenteret for yderligere oplysninger


FAKTA

Forløb

Kurset varer 2 dage og indeholder
et mix af praktiske øvelser og
træning.
Målgruppe
Alle, der ønsker at blive bedre til
salg, og som skal varetage opgaver
og kundekontakt inden for salgsog
serviceerhvervet.
Økonomi
Deltagerbetaling: kr. 252,-
inkl. materialer.
Tilskud
Kontakt os gerne for en afklaring i
forhold til eventuelt tilskud.
Indhold
40003 Salgsteknik for salgs- og
servicemedarbejdere


KONTAKT VORES KURSUSTEAM

Anne I. Madsen          76 96 18 80  av@vejenbc.dk

Lars Gadgaard             50 99 71 00  lg@vejenbc.dk