Forside
Kurser
Online-kurser
Social media-medarbejder

Social media-medarbejder

Social media-medarbejder

Kurset er for dig, der vil have fokus på markedsføring via sociale medier

Vil du have fokus på markedsføring via sociale medier?


Kursusmål

På det kursusforløb lærer du at udarbejde en markedsføringsplan og efterfølgende analysere og vurdere omkostningseffektiviteten. Du vil også lære at skrive og redigere tekster til hjemmesider, Facebook, Instagram, Youtube m.v. Endvidere lærer du at anvende sociale medier til markedsføring og branding af virksomheden.Om kurset

Kurset, Social media medarbejder, er for dig, der vil have fokus på markedsføring via sociale medier, FB, IG og You Tube, Pinterest m.v. Du får indgående kendskab til opsætning af annoncer i bl.a. Facebook og viden om hvor stor en del af onlinemarkedsføring der er ren psykologi, når man anvender storytelling, tekst, billeder og video som kommunikationsmiddel til den rette målgruppe.

Du lærer om effektmålinger af dine tiltag i henhold til markedsføringsplan.

Du får viden om, hvordan du skriver tekster der fænger og sælger, hvordan du skelner mellem visuelle udtryk på forskellige platforme og hvordan du planlægger din markedsføring i henhold til årshjul og virksomhedens digitale strategi.

Dette kursus giver dig adgang til at arbejde med det visuelle udtryk i virksomheder, at sætte den kreative linje og deltage i eller at være ansvarlig for virksomhedens branding på sociale medier.


Muligheder for økonomisk støtte

VEU-godtgørelse

VEU står for Erhvervsrettet Voksen- og Efteruddannelse. VEU-godtgørelse (løntabsgodtgørelse) er den kompensation, virksomheder kan få, når de sender medarbejdere på kursus eller efteruddannelse.

VEU-godtgørelsen for tabt arbejdsfortjeneste udgør pt. 100% af dagpengesatsen. I 2022 er det kr. 893 pr. dag pr. medarbejder. Ansøgningen foregår elektronisk samtidigt med tilmelding.

Der kan søges VEU-godtgørelse for deltagere, der er indenfor AMU-målgruppen. Deltagere med en videregående uddannelse er uden for AMU-målgruppen, men kan også søge VEU-godtgørelse – hvis de ikke har benyttet den videregående uddannelse de seneste 5 år.

Du er omfattet af AMU-målgruppen, hvis:

  • du er selvstændig erhvervsdrivende, privat eller offentligt ansat samt ledig
  • du er ufaglært eller har en uddannelse, som ikke overstiger erhvervsuddannelsesniveau
  • Du kan søge VEU-godtgørelse, når du deltager på et AMU kursus
  • Når du har tilmeldt dig kurset, får du automatisk et link til ansøgning
  • Vær opmærksom på, at du skal have ansøgt om VEU-godtgørelse senest 4 uger fra sidste kursusdag

VEU-godtgørelsen reguleres årligt, og du kan se den aktuelle sats her.

Kompetencefonde

Medarbejdere og virksomheder kan søge om tilskud til deltagelse i selvvalgt efter- og videreuddannelse, hvis de er omfattet af en overenskomst med aftale om kompetencefonde.

Læs mere om kompetencefonde herFor virksomheder

Der er mange gode grunde til at videreuddanne sig, og faglig og personlig udvikling kommer både medarbejderne og virksomheden til gode.

I en verden, som aldrig står stille, stilles der hele tiden nye krav både til medarbejdere og virksomheder – og livslang læring og udvikling er et must.

På VBC Kursuscenter brænder vi for at gøre en forskel for vore kursister og de virksomheder, som vi arbejder sammen med. Vi tilbyder en lang række færdige og gennemprøvede kurser inden for de væsentligste fagområder, og vi udvikler skræddersyede kursusforløb til de virksomheder, der har særlige behov og ønsker. Hvad der er det rigtige for netop din virksomhed, afklarer vi sammen.

Vi har i kursuscentret sammensat et bredt udvalg af kompetencegivende kurser, som vi er sikre på, vil sikre din virksomhed i fremtiden.For ledige

Mange muligheder for opkvalificering og efteruddannelse

Vi har altid rigtig mange muligheder for opkvalificering og efteruddannelse, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde inspiration til din kompetenceudvikling.

Læs mere nedenfor på siden om de særlige tilbud til dig, der er ledig eller dig, der er i job.

Vi er altid klar til at give dig en individuel sparring og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, og hvilke kurser og uddannelser, der bedst understøtter de behov og ønsker, du har for din fremtid.

6 ugers jobrettet forløb

Når du ønsker et 6 ugers jobrettet kontakter du os i Kursuscentret.

Er du ledig og modtager dagpenge, er der mulighed for, at du kan deltage i kurser af op til 6 ugers varighed samtidig med, at du får dagpenge.

Hvis du ønsker at deltage i 6 ugers jobrettet uddannelse, kan du deltage, når du har været ledig i sammenlagt 5 uger.

Du kan læse mere om 6 ugers jobrettet uddannelse her:

https://star.dk/indsatser-og-ordninger/jobrettet-voksen-og-efteruddannelse-veu/uddannelser-for-ledige/ordninger-jobrettet-veu/6-ugers/

Ledig med jobplan

Har du ikke ret til dagpenge, afhænger dine muligheder for at deltage i kompetenceudvikling af blandt andet din alder og uddannelsesbaggrund. Book et møde på Jobcentret om dine muligheder, eller kig ind til os i Kursuscentret, så tager vi en snak.Praktisk info

Her kan du få nyttig information om vores kurser og tilmeldingsbetingelser.

Se praktisk info herTilmelding

 


FAKTA

Forløb

Kurset er af 7dages varighed.

Datoer

1 og 2. februar, 8. og 9. marts, 3., 4. og 10. maj 2021

Målgruppe

Personer, der vil lære at sætte fokus på markedsføring via sociale medier.

Pris

Deltagerbetaling: kr. 882,- inkl. materialer.

Indhold

AMU-mål samt betegnelse

40002 Markedsføringsplanen i detail- og handelserhvervet

47301   Tekster til nettet – formulering og opbygning

49656  Anvendelse af sociale medier i virksomheden

 


KONTAKT VORES KURSUSTEAM

Anne Ingrid Madsen
Kursusleder
E-mail: av@vejenbc.dk
Tlf.: 76 96 18 80

Lars Gadgaard
Virksomhedskonsulent
E-mail: lg@vejenbc.dk
Tlf: 50 99 71 00

Pernille From Hansen
Kursussekretær
E-mail: pfh@vejenbc.dk
Tlf.: 76 96 18 88