Forside
Kurser
Økonomikurser
Grundlæggende SAP-kursus

Grundlæggende SAP-kursus

Grundlæggende SAP-kursus

VBC Kursuscentret udbyder Grundlæggende SAP i samarbejde med Danmarks eneste officielle SAP-partner Edutasia.


Med Grundlæggende SAP bliver du introduceret til de forskellige grundlæggende funktioner og kommer hele vejen rundt om SAP. Undervisningen tilrettelægges som en kombination af tilstedeværelsesundervisning og online undervisning. Et såkaldt blended forløb hvor du kan gennemføre en del af undervisningen hjemmefra via et virtuelt klasseværelse. Undervisningsmaterialet har videoer og interaktive opgave som hjælper dig trygt igennem forløbet. Der er altid mulighed for at få kontakt med en underviser hvis du har brug for hjælp og vejledning undervejs i forløbet.Om kurset

Der er under hele forløbet fri adgang til vores Live SAP-server. Det betyder at du under forløbet får adgang til at kunne se hvordan SAP fungere og ser ud ude i virksomhederne.

Hjemmearbejdet udføres både på Live SAP-serveren samt teori og interaktive opgaver via E-learning.

Du er mulighed for at tage SAP Certificering.

SAP-grundlæggende kursus indeholder

 • Basis navigering
 • Finansregnskab
 • Masterdata & Indkøb
 • Produktion & MRP
 • Salg
 • Projektstyring
 • Controlling
 • Ekstra adgang til SAP HR & SAP Lager, samt Excel

Er du ledig? Vi udbyder 6 ugers jobrettede forløb for ledige

Vejen Kursuscentret udbyder i samarbejde med Nyledige.dk SAP inden for HR, Finans, Masterdata, Indkøb, Controling samt Programmering. Alle forløb udbydes som 30 dages online forløb. Se vores aktuelle udløb i nedenstående liste:

 • SAP S4 Hana Controlling (CO) det interne regnskab
 • SAP Finans (FI) det eksterne regnskab
 • SAP Salg & Distribution (SD)
 • SAP Human Ressource (HR)
 • SAP Masterdata & Indkøb (MM PUR)
 • SAP-programmering i SAP Programmeringssproget ABAP

 

Brug for skræddersyet SAP-forløb?

Sammen med Edutasia udbyder vi virksomhedshold og tilpassede SAP-forløb for virksomheder. Kontakt os for at aftale et møde med en af vores SAP-konsulenter så vi sammen kan finde ud af hvad I har behov for.

Hvor vi tilbyder sparring i forbindelse med udfærdigelse af kursusmaterialer og indhold. Det kan være I har et hold som har brug for et særlig tilrettelagt kursus eller I står over for at skulle implementere SAP og har brug for kompetenceudvikling.

Vi skræddersyer forløb så de passer til jeres behov og ønsker. Der er mulighed for at vi evt. kan tilrettelægge forløbene som AMU med lønkompensation. Kontakt os for at høre om mere om mulighederne.

Kontakt os for at booke et møde med en af vores SAP-konsulenter. Vi hjælper jer i gang.


Muligheder for økonomisk støtte

VEU-godtgørelse

VEU står for Erhvervsrettet Voksen- og Efteruddannelse. VEU-godtgørelse (løntabsgodtgørelse) er den kompensation, virksomheder kan få, når de sender medarbejdere på kursus eller efteruddannelse.

VEU-godtgørelsen for tabt arbejdsfortjeneste udgør pt. 100% af dagpengesatsen. I 2022 er det kr. 893 pr. dag pr. medarbejder. Ansøgningen foregår elektronisk samtidigt med tilmelding.

Der kan søges VEU-godtgørelse for deltagere, der er indenfor AMU-målgruppen. Deltagere med en videregående uddannelse er uden for AMU-målgruppen, men kan også søge VEU-godtgørelse – hvis de ikke har benyttet den videregående uddannelse de seneste 5 år.

Du er omfattet af AMU-målgruppen, hvis:

 • du er selvstændig erhvervsdrivende, privat eller offentligt ansat samt ledig
 • du er ufaglært eller har en uddannelse, som ikke overstiger erhvervsuddannelsesniveau
 • Du kan søge VEU-godtgørelse, når du deltager på et AMU kursus
 • Når du har tilmeldt dig kurset, får du automatisk et link til ansøgning
 • Vær opmærksom på, at du skal have ansøgt om VEU-godtgørelse senest 4 uger fra sidste kursusdag

VEU-godtgørelsen reguleres årligt, og du kan se den aktuelle sats her.

Kompetencefonde

Medarbejdere og virksomheder kan søge om tilskud til deltagelse i selvvalgt efter- og videreuddannelse, hvis de er omfattet af en overenskomst med aftale om kompetencefonde.

Læs mere om kompetencefonde herFor virksomheder

Der er mange gode grunde til at videreuddanne sig, og faglig og personlig udvikling kommer både medarbejderne og virksomheden til gode.

I en verden, som aldrig står stille, stilles der hele tiden nye krav både til medarbejdere og virksomheder – og livslang læring og udvikling er et must.

På VBC Kursuscenter brænder vi for at gøre en forskel for vore kursister og de virksomheder, som vi arbejder sammen med. Vi tilbyder en lang række færdige og gennemprøvede kurser inden for de væsentligste fagområder, og vi udvikler skræddersyede kursusforløb til de virksomheder, der har særlige behov og ønsker. Hvad der er det rigtige for netop din virksomhed, afklarer vi sammen.

Vi har i kursuscentret sammensat et bredt udvalg af kompetencegivende kurser, som vi er sikre på, vil sikre din virksomhed i fremtiden.For ledige

Mange muligheder for opkvalificering og efteruddannelse

Vi har altid rigtig mange muligheder for opkvalificering og efteruddannelse, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde inspiration til din kompetenceudvikling.

Læs mere nedenfor på siden om de særlige tilbud til dig, der er ledig eller dig, der er i job.

Vi er altid klar til at give dig en individuel sparring og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, og hvilke kurser og uddannelser, der bedst understøtter de behov og ønsker, du har for din fremtid.

6 ugers jobrettet forløb

Når du ønsker et 6 ugers jobrettet kontakter du os i Kursuscentret.

Er du ledig og modtager dagpenge, er der mulighed for, at du kan deltage i kurser af op til 6 ugers varighed samtidig med, at du får dagpenge.

Hvis du ønsker at deltage i 6 ugers jobrettet uddannelse, kan du deltage, når du har været ledig i sammenlagt 5 uger.

Du kan læse mere om 6 ugers jobrettet uddannelse her:

https://star.dk/indsatser-og-ordninger/jobrettet-voksen-og-efteruddannelse-veu/uddannelser-for-ledige/ordninger-jobrettet-veu/6-ugers/

Ledig med jobplan

Har du ikke ret til dagpenge, afhænger dine muligheder for at deltage i kompetenceudvikling af blandt andet din alder og uddannelsesbaggrund. Book et møde på Jobcentret om dine muligheder, eller kig ind til os i Kursuscentret, så tager vi en snak.Praktisk info

Her kan du få nyttig information om vores kurser og tilmeldingsbetingelser.

Se praktisk info her
FAKTA

Forløb

SAP-grundlæggende kursus indeholder

 • Basis navigering
 • Finansregnskab
 • Masterdata & Indkøb
 • Produktion & MRP
 • Salg
 • Projektstyring
 • Controlling
 • Ekstra adgang til SAP HR & SAP Lager, samt Excel

KONTAKT VORES KURSUSTEAM

Anne Ingrid Madsen
Kursusleder
E-mail: av@vejenbc.dk
Tlf.: 76 96 18 80

Pernille From Hansen
Kursussekretær
E-mail: pfh@vejenbc.dk
Tlf.: 76 96 18 88