Forside
Kurser
Lederkurser
Ledelse af bæredygtig forretningsudvikling

Ledelse af bæredygtig forretningsudvikling

Forretningsudvikling

På kurset har du lejlighed til at arbejde med din virksomheds strategi fra A-Z. Du vil have en køreplan, der kan hjælpe dig med at hold din udvikling på sporet. Du vil på dette kursus få “hands on” redskaber til at arbejde med din virksomheds udvikling og adgang til en strategiplatform, der letter håndteringen af virksomhedens udvikling.

Strategi, 360 grader rundt om din virksomhed, vision, mission, værdier, Must Win Battle.


Kursusmål

Deltageren kan anvende viden om grøn omstilling – herunder de 17 verdensmål – konkret i forhold til forretningsudvikling. Deltageren har viden om almindeligt kendte ledelsesteorier med henblik på optimering af såvel menneskelige som økonomiske ressourcer – herunder FLOW, spild, flaskehalse og lignende. Deltageren kan på det operationelle ledelsesniveau identificere og planlægge optimeringsprocesser, som bidrager til virksomhedens bæredygtige udvikling samt til indsatsområder, virksomheden har valgt. Deltageren kender betydningen af og kan identificere og registrere valide data, som kan give indikationer om fremskridt. Deltageren kan motivere og inddrage medarbejderne i virksomhedens indsatser for bæredygtig forretningsudvikling, herunder skabe bevidsthed om hvordan virksomhedens indsatser bidrager til bæredygtig samfundsudvikling og relevante verdensmål.Om kurset

Forretningsudvikling, strategi, 360 grader rundt om din virksomhed, vision, mission, værdier. Must Win Battle. Er det termer, der er i dine tanker? så har vi det helt rigtige kursus, der hjælper dig med at sætte struktur og retning på din virksomheds udvikling. Du vil på dette kursus få “hands on” redskaber til at arbejde med din virksomheds udvikling og adgang til en strategiplatform, der letter håndteringen af virksomhedens udvikling.


Om underviseren

E-mail: sama@makemystrategy.com

Tlf.: +45 2729 3132

Sanne Markwall
Founder & CEO

Sanne er kvinden bag strategiplatformen MakeMyStrategy™ og er strategiekspert samt forandringsleder, der evner at udvikle og eksekvere en strategi i praksis.

Sanne har praktisk ledelseserfaring og 25+ års praktisk erfaring med at udvikle virksomheder (Strategi & eksekvering). Viden stammer fra mere end 300 succesfulde strategiske forandringsprojekter.

Tidligere har Sanne været medskaber af og administrerende direktør for strategihuset Vinderstrategi A/S og før det arbejdet med strategi og eksekvering i den finansielle sektor, fx ansvar for eksekveringen af nyt pensionskoncept for 100 banker, 12.000 rådgivere og 225 forandringsagenter.Muligheder for økonomisk støtte

VEU-godtgørelse

VEU står for Erhvervsrettet Voksen- og Efteruddannelse. VEU-godtgørelse (løntabsgodtgørelse) er den kompensation, virksomheder kan få, når de sender medarbejdere på kursus eller efteruddannelse.

VEU-godtgørelsen for tabt arbejdsfortjeneste udgør pt. 100% af dagpengesatsen. I 2024 er det kr. 940 pr. dag pr. medarbejder. Ansøgningen foregår elektronisk samtidigt med tilmelding.

Der kan søges VEU-godtgørelse for deltagere, der er indenfor AMU-målgruppen. Deltagere med en videregående uddannelse er uden for AMU-målgruppen, men kan også søge VEU-godtgørelse – hvis de ikke har benyttet den videregående uddannelse de seneste 5 år.

Du er omfattet af AMU-målgruppen, hvis:

  • du er selvstændig erhvervsdrivende, privat eller offentligt ansat samt ledig
  • du er ufaglært eller har en uddannelse, som ikke overstiger erhvervsuddannelsesniveau
  • Du kan søge VEU-godtgørelse, når du deltager på et AMU kursus
  • Når du har tilmeldt dig kurset, får du automatisk et link til ansøgning
  • Vær opmærksom på, at du skal have ansøgt om VEU-godtgørelse senest 4 uger fra sidste kursusdag

VEU-godtgørelsen reguleres årligt, og du kan se den aktuelle sats her.

Kompetencefonde

Medarbejdere og virksomheder kan søge om tilskud til deltagelse i selvvalgt efter- og videreuddannelse, hvis de er omfattet af en overenskomst med aftale om kompetencefonde.

Læs mere om kompetencefonde herFor virksomheder

Der er mange gode grunde til at videreuddanne sig, og faglig og personlig udvikling kommer både medarbejderne og virksomheden til gode.

I en verden, som aldrig står stille, stilles der hele tiden nye krav både til medarbejdere og virksomheder – og livslang læring og udvikling er et must.

På VBC Kursuscenter brænder vi for at gøre en forskel for vore kursister og de virksomheder, som vi arbejder sammen med. Vi tilbyder en lang række færdige og gennemprøvede kurser inden for de væsentligste fagområder, og vi udvikler skræddersyede kursusforløb til de virksomheder, der har særlige behov og ønsker. Hvad der er det rigtige for netop din virksomhed, afklarer vi sammen.

Vi har i kursuscentret sammensat et bredt udvalg af kompetencegivende kurser, som vi er sikre på, vil sikre din virksomhed i fremtiden.For ledige

Mange muligheder for opkvalificering og efteruddannelse

Vi har altid rigtig mange muligheder for opkvalificering og efteruddannelse, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde inspiration til din kompetenceudvikling.

Læs mere nedenfor på siden om de særlige tilbud til dig, der er ledig eller dig, der er i job.

Vi er altid klar til at give dig en individuel sparring og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, og hvilke kurser og uddannelser, der bedst understøtter de behov og ønsker, du har for din fremtid.

6 ugers jobrettet forløb

Når du ønsker et 6 ugers jobrettet kontakter du os i Kursuscentret.

Er du ledig og modtager dagpenge, er der mulighed for, at du kan deltage i kurser af op til 6 ugers varighed samtidig med, at du får dagpenge.

Hvis du ønsker at deltage i 6 ugers jobrettet uddannelse, kan du deltage, når du har været ledig i sammenlagt 5 uger.

Du kan læse mere om 6 ugers jobrettet uddannelse her:

https://star.dk/indsatser-og-ordninger/jobrettet-voksen-og-efteruddannelse-veu/uddannelser-for-ledige/ordninger-jobrettet-veu/6-ugers/

Ledig med jobplan

Har du ikke ret til dagpenge, afhænger dine muligheder for at deltage i kompetenceudvikling af blandt andet din alder og uddannelsesbaggrund. Book et møde på Jobcentret om dine muligheder, eller kig ind til os i Kursuscentret, så tager vi en snak.Praktisk info

Her kan du få nyttig information om vores kurser og tilmeldingsbetingelser.

Se praktisk info herTilmelding

Tilmeld dig her Kurset på Sjælland

Tilmeld dig her Kurset i Jylland


FAKTA

Forløb

Kurserne består af en vekselvirkning mellem teoretiske input samt praktiske øvelser, der foregår på en strategiplatform, så husk at medbringe din egen PC.

Pt. har vi desværre ingen kurser i udbud.

Målgruppe

Ledere, selvstændige og iværksættere, der ønsker at sætte struktur på deres virksomheds udvikling.

Økonomi

Deltagerbetaling kr.600,-  (+ prøveversion af MMS programmet kr. 430,-)

Indhold

45214 Ledelse af bæredygtig forretningsudvikling

KONTAKT VORES KURSUSTEAM

Anne Ingrid Madsen
Kursusleder
E-mail: av@vejenbc.dk
Tlf.: 76 96 18 80