Forside
Kurser
IT-kurser
Standardisering i Word

Standardisering i Word

Standardisering i Word

Vil du gerne arbejde mere effektivt eller kreativt, når du bruger tekstbehandling? Med vores målrettede Word kurser kan du lære at bruge programmet på forskellige måder afhængigt af dit behov og nuværende niveau.


Kursusmål

Her lærer du Word endnu bedre at kende. Efter kurset kan du oprette og arbejde med skabeloner og herunder formularfelter. Du lærer også at anvende typografier. Formålet med kurset er, at du kan være med til at sikre, at din virksomheds interne og eksterne dokumenter fremstår mere strømlinede og professionelle.Om kurset

Deltageren kan efter kurset:

 • Selvstændigt oprette og anvende typografier
 • Oprette og anvende skabeloner herunder formularfelter
 • Selvstændigt vurdere drevplacering af skabelon i forhold til samarbejde med kollegaer


Om underviseren

E-mail: pkh@vejenbc.dk

Peter Kragh Hansen
IT-konsulent

Jeg underviser i effektiv brug af Microsoft Office – det gør jeg ved hjælp af intensive og effektive kursusforløb.

Min undervisning er altid målrettet den enkelte kunde og jeg underviser efter egenproducerede kursusmaterialer, som giver kunderne mulighed for selv at arbejde videre.
Som både underviser og udvikler er jeg vant til at have en tæt dialog med mine kursister og jeg har altid været meget fokuseret på at være fleksibel overfor deres behov, således at kurset kan tilpasses nøjagtigt til deres behov – også når kurset er i gang, hvis det vurderes gavnligt.

Specialer:

 • Microsoft Office
 • Microsoft Excel
 • Microsoft Word
 • Microsoft PowerPoint
 • Microsoft Outlook
 • Microsoft Visio

Baggrund
Uddannet filosof og historiker. Jeg har undervist i IT i over 30 år for Target Gruppen, Softworld, Bosholdt, Teknologisk Institut og nu også for Vejen Business CollegeMuligheder for økonomisk støtte

VEU-godtgørelse

VEU står for Erhvervsrettet Voksen- og Efteruddannelse. VEU-godtgørelse (løntabsgodtgørelse) er den kompensation, virksomheder kan få, når de sender medarbejdere på kursus eller efteruddannelse.

VEU-godtgørelsen for tabt arbejdsfortjeneste udgør pt. 100% af dagpengesatsen. I 2024 er det kr. 940 pr. dag pr. medarbejder. Ansøgningen foregår elektronisk samtidigt med tilmelding.

Der kan søges VEU-godtgørelse for deltagere, der er indenfor AMU-målgruppen. Deltagere med en videregående uddannelse er uden for AMU-målgruppen, men kan også søge VEU-godtgørelse – hvis de ikke har benyttet den videregående uddannelse de seneste 5 år.

Du er omfattet af AMU-målgruppen, hvis:

 • du er selvstændig erhvervsdrivende, privat eller offentligt ansat samt ledig
 • du er ufaglært eller har en uddannelse, som ikke overstiger erhvervsuddannelsesniveau
 • Du kan søge VEU-godtgørelse, når du deltager på et AMU kursus
 • Når du har tilmeldt dig kurset, får du automatisk et link til ansøgning
 • Vær opmærksom på, at du skal have ansøgt om VEU-godtgørelse senest 4 uger fra sidste kursusdag

VEU-godtgørelsen reguleres årligt, og du kan se den aktuelle sats her.

Kompetencefonde

Medarbejdere og virksomheder kan søge om tilskud til deltagelse i selvvalgt efter- og videreuddannelse, hvis de er omfattet af en overenskomst med aftale om kompetencefonde.

Læs mere om kompetencefonde herFor virksomheder

Der er mange gode grunde til at videreuddanne sig, og faglig og personlig udvikling kommer både medarbejderne og virksomheden til gode.

I en verden, som aldrig står stille, stilles der hele tiden nye krav både til medarbejdere og virksomheder – og livslang læring og udvikling er et must.

På VBC Kursuscenter brænder vi for at gøre en forskel for vore kursister og de virksomheder, som vi arbejder sammen med. Vi tilbyder en lang række færdige og gennemprøvede kurser inden for de væsentligste fagområder, og vi udvikler skræddersyede kursusforløb til de virksomheder, der har særlige behov og ønsker. Hvad der er det rigtige for netop din virksomhed, afklarer vi sammen.

Vi har i kursuscentret sammensat et bredt udvalg af kompetencegivende kurser, som vi er sikre på, vil sikre din virksomhed i fremtiden.For ledige

Mange muligheder for opkvalificering og efteruddannelse

Vi har altid rigtig mange muligheder for opkvalificering og efteruddannelse, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde inspiration til din kompetenceudvikling.

Læs mere nedenfor på siden om de særlige tilbud til dig, der er ledig eller dig, der er i job.

Vi er altid klar til at give dig en individuel sparring og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, og hvilke kurser og uddannelser, der bedst understøtter de behov og ønsker, du har for din fremtid.

6 ugers jobrettet forløb

Når du ønsker et 6 ugers jobrettet kontakter du os i Kursuscentret.

Er du ledig og modtager dagpenge, er der mulighed for, at du kan deltage i kurser af op til 6 ugers varighed samtidig med, at du får dagpenge.

Hvis du ønsker at deltage i 6 ugers jobrettet uddannelse, kan du deltage, når du har været ledig i sammenlagt 5 uger.

Du kan læse mere om 6 ugers jobrettet uddannelse her:

https://star.dk/indsatser-og-ordninger/jobrettet-voksen-og-efteruddannelse-veu/uddannelser-for-ledige/ordninger-jobrettet-veu/6-ugers/

Ledig med jobplan

Har du ikke ret til dagpenge, afhænger dine muligheder for at deltage i kompetenceudvikling af blandt andet din alder og uddannelsesbaggrund. Book et møde på Jobcentret om dine muligheder, eller kig ind til os i Kursuscentret, så tager vi en snak.Praktisk info

Her kan du få nyttig information om vores kurser og tilmeldingsbetingelser.

Se praktisk info herTilmelding

Kontakt VBC Kursuscentret


Økonomi: Deltagerbetaling: kr. 200,- pr. kursusdag

Kursusdage:

Kurserne afvikles tirsdage og onsdage i følgende uger i efteråret 2023:

Uge 35, 37, 39, 45, 47 og 49.

Indhold:
44350 Standardisering af virksomhedens
dokumenter


KONTAKT VORES KURSUSTEAM

Anne Ingrid Madsen
Kursusleder
E-mail: av@vejenbc.dk
Tlf.: 76 96 18 80