Forside
Kurser
IT-kurser
SEO – Kursus i søgeoptimering

SEO – Kursus i søgeoptimering

SEO – Kursus i søgeoptimering

På vores SEO kursus lærer du, hvordan du arbejder med SEO, så du kan øge dit salg og med tiden eventuelt minimere dine udgifter til Google Ads.

Du lærer hvordan du kommer i top på Google uden at skulle betale pr. annonceklik.

Kursusmål

Vi giver dig det fulde overblik over søgemaskineoptimering af alle former for webløsninger samt eksekvere på dele heraf. Du opnår  viden omkring teknisk SEO, linkbuilding, content samt overordnet forståelse for keywords (søgeord) og analyse af disse. Desuden får du  viden omkring, hvordan du kommer højere i googles organiske søgeresultat.Om kurset

Uanset om du driver en mindre virksomhed og selv ønsker at deltage eller ønsker, at en af dine ansatte skal udvikle sine evner inden for SEO, så passer dette kursus perfekt. Kurset bliver formidlet simpelt og kombinerer teori og praktik, så man kommer ud på den anden side med værktøjer til selv at eksekvere på dele af SEO. Dette kursus giver altså en mulighed for at opnå mere organisk og gratis trafik til din/jeres hjemmeside.

Kurset skal sætte deltageren i stand til at kunne forstå grundelementerne inden for søgeordsoptimering (SEO) samt give færdighederne til at kunne eksekvere på dele heraf. Du vil lære om teknisk SEO, linkbuilding og content og hvordan kombinationen af disse kan få en hjemmeside højere på Google. Kurset vil være en kombination af teori samt delvis praktisk udførelse, så deltageren selv vil være i stand til at kunne eksekvere på dele af SEO efter kurset. Kurset vil blive formidlet så alle uanset erfaring med SEO kan være med.

Uddannelsen er målrettet medarbejdere, der allerede har arbejdet lidt med, eller ønsker at arbejde med søgemaskineoptimering af alle former for webløsninger. Kurset er til alt fra den mindre selvstændige til virksomheden med en ansat, som skal udvikle sine kompetencer indenfor dette område. Kurset er til personer med lidt eller ingen SEO erfaring/viden. 


Om underviseren

E-mail: ja@performanceconsult.dk

Web: www.performanceconsult.dk

Tlf.: + 45 22 28 02 09

Jonas Asbjørn
Ejer, Performance Consult

Jonas har flere års erfaring med søgeordsoptimering. Han er ejer af Web & SEO bureauet Performance Consult, som dagligt optimerer en række af hjemmesider inden for mange forskellige brancher og typer. Jonas har også stor erfaring med design og udvikling af WordPress hjemmesider og driver heraf en række søgeordsoptimerede sider selv også. Jonas har mange top placeringer på Google med sig i bagagen.

www.performanceconsult.dkMuligheder for økonomisk støtte

VEU-godtgørelse

VEU står for Erhvervsrettet Voksen- og Efteruddannelse. VEU-godtgørelse (løntabsgodtgørelse) er den kompensation, virksomheder kan få, når de sender medarbejdere på kursus eller efteruddannelse.

VEU-godtgørelsen for tabt arbejdsfortjeneste udgør pt. 100% af dagpengesatsen. I 2022 er det kr. 893 pr. dag pr. medarbejder. Ansøgningen foregår elektronisk samtidigt med tilmelding.

Der kan søges VEU-godtgørelse for deltagere, der er indenfor AMU-målgruppen. Deltagere med en videregående uddannelse er uden for AMU-målgruppen, men kan også søge VEU-godtgørelse – hvis de ikke har benyttet den videregående uddannelse de seneste 5 år.

Du er omfattet af AMU-målgruppen, hvis:

  • du er selvstændig erhvervsdrivende, privat eller offentligt ansat samt ledig
  • du er ufaglært eller har en uddannelse, som ikke overstiger erhvervsuddannelsesniveau
  • Du kan søge VEU-godtgørelse, når du deltager på et AMU kursus
  • Når du har tilmeldt dig kurset, får du automatisk et link til ansøgning
  • Vær opmærksom på, at du skal have ansøgt om VEU-godtgørelse senest 4 uger fra sidste kursusdag

VEU-godtgørelsen reguleres årligt, og du kan se den aktuelle sats her.

Kompetencefonde

Medarbejdere og virksomheder kan søge om tilskud til deltagelse i selvvalgt efter- og videreuddannelse, hvis de er omfattet af en overenskomst med aftale om kompetencefonde.

Læs mere om kompetencefonde herFor virksomheder

Der er mange gode grunde til at videreuddanne sig, og faglig og personlig udvikling kommer både medarbejderne og virksomheden til gode.

I en verden, som aldrig står stille, stilles der hele tiden nye krav både til medarbejdere og virksomheder – og livslang læring og udvikling er et must.

På VBC Kursuscenter brænder vi for at gøre en forskel for vore kursister og de virksomheder, som vi arbejder sammen med. Vi tilbyder en lang række færdige og gennemprøvede kurser inden for de væsentligste fagområder, og vi udvikler skræddersyede kursusforløb til de virksomheder, der har særlige behov og ønsker. Hvad der er det rigtige for netop din virksomhed, afklarer vi sammen.

Vi har i kursuscentret sammensat et bredt udvalg af kompetencegivende kurser, som vi er sikre på, vil sikre din virksomhed i fremtiden.For ledige

Mange muligheder for opkvalificering og efteruddannelse

Vi har altid rigtig mange muligheder for opkvalificering og efteruddannelse, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde inspiration til din kompetenceudvikling.

Læs mere nedenfor på siden om de særlige tilbud til dig, der er ledig eller dig, der er i job.

Vi er altid klar til at give dig en individuel sparring og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, og hvilke kurser og uddannelser, der bedst understøtter de behov og ønsker, du har for din fremtid.

6 ugers jobrettet forløb

Når du ønsker et 6 ugers jobrettet kontakter du os i Kursuscentret.

Er du ledig og modtager dagpenge, er der mulighed for, at du kan deltage i kurser af op til 6 ugers varighed samtidig med, at du får dagpenge.

Hvis du ønsker at deltage i 6 ugers jobrettet uddannelse, kan du deltage, når du har været ledig i sammenlagt 5 uger.

Du kan læse mere om 6 ugers jobrettet uddannelse her:

https://star.dk/indsatser-og-ordninger/jobrettet-voksen-og-efteruddannelse-veu/uddannelser-for-ledige/ordninger-jobrettet-veu/6-ugers/

Ledig med jobplan

Har du ikke ret til dagpenge, afhænger dine muligheder for at deltage i kompetenceudvikling af blandt andet din alder og uddannelsesbaggrund. Book et møde på Jobcentret om dine muligheder, eller kig ind til os i Kursuscentret, så tager vi en snak.Praktisk info

Her kan du få nyttig information om vores kurser og tilmeldingsbetingelser.

Se praktisk info herTilmelding

Kontakt kursuscenteret for yderligere oplysninger

Tilmeld dig her


FAKTA

Dato

5. maj 2022

Pris

kr. 192,-

Sted

Hvidehus, Valbygårdsvej 64A, 2500 Valby

Tidspunkt

Kl. 9.00 – 16.25

 

Til kurset anvendes AMU-mål 40814

KONTAKT VORES KURSUSTEAM

Anne Ingrid Madsen
Kursusleder
E-mail: av@vejenbc.dk
Tlf.: 76 96 18 80

Pernille From Hansen
Kursussekretær
E-mail: pfh@vejenbc.dk
Tlf.: 76 96 18 88