Forside
Kurser
Den Grundlæggende projektlederuddannelse

Den grundlæggende projektlederuddannelse

Arbejder du i projekter, er du projektleder eller bliver du involveret i projekter i nær fremtid, så er Den grundlæggende projektlederuddannelse et godt tilbud til dig. Projektlederuddannelsen er et udviklingsforløb på i alt 9 dage, opbygget af 3 moduler af 3 dages varighed.

Den grundlæggende projektledelse består af 3 fag:

  • Lederens projektplanlægning
  • Projektledelse
  • Ledelse af forandringsprocesser

Lederens projektplanlægning
Du lærer på leder niveau at definere, organisere og planlægge projekter, der involverer medarbejderne på det operationelle niveau. Du lærer at identificere og beskrive projektets rammer, mål, faser og succeskriterier.

Projektledelse
Du lærer at varetage projektlederrollen og får kendskab til de ledelsesopgaver, der særskilt skal varetages i projekter, herunder sikre motivation, engagement og fremdrift i projektgruppen. Desuden får du kendskab til konfliktpotentialer, der kan opstå undervejs i et projekt og metoder til at undgå disse.

Ledelse af forandringsprocesser
Kurset lærer dig at diagnosticere, organisere og strukturere problembehandlingsprocesser samt at lede dynamiske processer på det operationelle niveau.

Adgangsbetingelser
Ingen

Varighed
3 moduler a’ 3 dage

Pris
Deltagergebyret for 9 dage er kr. 1.674,- for personer i målgruppen .
For ledige eller personer med en videregående uddannelse kr. 4.635,-
For deltagere, som ikke er omfattet af AMU-målgruppen er deltagerbetalingen højere . Du er ikke omfattet af målgruppen, hvis du har en uddannelse, der overstiger erhvervsuddannelsesniveau.

Tilmelding

Har desværre pt. ingen kurser i udbud.

 

Til kurset anvendes AMU-mål nr. 40593, 40594 og 43572