Forside
Kurser

IT-kurser

Vejen Business College tilbyder individuelle IT-kurser – her vælger du selv programpakke og niveau. Individuelle IT-kurser betyder, at der i samme lokale afvikles flere forskellige kurser på forskellige niveauer. Hver enkelt kursist arbejder med selvinstruerende materiale og underviseren fungerer som konsulent, der hjælper, når man har problemer og/eller spørgsmål. Disse kurser har du også mulighed for at tage som online kurser på samme datoer som de fysiske kurser.

I foråret 2024 har vi planlagt følgende kursusdage:

2. og 9. februar 2024        Tilmelding på voksenuddannelse.dk 

01. og 8. marts 2024         Tilmelding på voksenuddannelse.dk

Læs mere om vores IT-kurser her


Bæredygtighed og Grøn omstilling

Klima, miljø og bæredygtighed får stor betydning for dig og din virksomheds fremtid og eksistens.

Se vores kurser i Bæredygtighed og Grøn omstilling


Sociale Medier

Hvilke sociale medier giver mening og hvordan bruges de af virksomheder i dag. Vi kigger på Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn og YouTube

Kursus i grundlæggende Facebook annoncering

Se vores kurser i sociale medier


Lederkurser

God ledelse er en god forretning, men det kan være svært at fastholde den både motiverende og skabende ledelse. Med enkle praktiske værktøjer lærer du dig selv og din lederstil at kende.

Se vores lederkurser


Økonomikurser

Med en uddannelse i grundlæggende regnskab opdateres du med den sidste nye viden inden for regnskab og bogholderi. Det giver dig en basal viden om økonomi, der er med til at sikre dig et godt fodfæste, når du skal varetage bogholderifunktionen i mindre virksomheder.

Se vores økonomikurser


Human Resource

Skal HR funktionen også bestå i fremtiden, er det vigtigt, at HR-medarbejderen viser sine værdier og kompetencer. Med kurser og uddannelser inden for Human Resource sikrer du dig den viden, der er så vigtig som HR-medarbejder i fremtidens erhvervsliv.

Se vores HR-kurser


Personlig udvikling

Med et kursus inden for personlig udvikling får du lyst til mere. Træn f.eks. din gennemslagskraft, få styr på kommunikation og konflikthåndtering. Med træning og indsigt kan du fokusere på de centrale værdier og det, der giver mening.

Se vores personlig udviklingskurser


Salgs- og kundeservicekurser

Glade kunder i butikken – en værdi for dig og din butik. Vi lægger fokus på at højne medarbejdernes bevidsthed om god kundeservice/kundekontakt.

Se vores salgskurser


6 ugers jobrettet uddannelse

Hvis du er ledig og er dagpengeberettiget, kan du deltage i jobrettet uddannelse. Vi står til rådighed med vejledning i Kursuscentret.