Forside
Facebook og Instagram kursus i grundlæggende annoncering

Facebook og Instagram kursus i grundlæggende annoncering

Kursusbeskrivelse

Du lærer helt grundlæggende, hvordan du definerer og opsætter en relevant målgruppe i annonceadministratoren på Facebook. Denne målgruppe arbejder vi videre med, når du selv skal prøve at oprette dit firmas kampagne til Facebook og evt. Instagram.

På kurset guides du igennem opbygning af en kampagne med et tilhørende annoncesæt (placeringer af annoncer mv.) og annoncer. Du får naturligvis input fra underviseren til, hvordan du kan opbygge selve annoncen og dermed fange kundernes opmærksomhed endnu bedre. Har du ikke en annoncekonto, guider underviseren dig i at oprette en.

Hvem kan deltage i kurset?

Alle der har en Facebookside (og evt. en Instagram konto) og vil være skarpere til at annoncere og nå kunderne. Grundkurset er for dig, der ønsker at tiltrække nye kunder, sælge varer i din webshop eller skabe synlighed omkring din butik, virksomhed eller forening på Facebook og Instagram

Hvordan foregår det?

På kurset kigger vi helt lavpraktisk på, hvordan man arbejder med de forskellige områder af Facebooks annoncesystem. Det er en kombination af teori og hands on, hvor du guides af underviseren, mens du prøver tingene af på firmaets annoncekonto.

Det hele forklares på godt vestjysk, helt nede på jorden og uden du behøver at have kendskab til marketin fagtermer.

Du skal medbringe en PC eller Mac, så du kan arbejde med din Facebookside undervejs. Det er også vigtigt, at du medbringer firmaets logo, evt. video, grafik og billeder som du tænker kan bruges til annoncering. Det bliver hands on, så du kommer til at arbejde med annoncering undervejs i kurset. Der er naturligvis hjælp at hente fra underviseren.

Underviser

Underviser er Kasper Hundebøl Hamann. Kasper er en erfaren underviser, der de sidste 5 år har undervist en lang række danske virksomheder.

Dato og tidspunkt

P.t. ingen datoer fastsat

kl. 08:30 – 12:30

Pris

Prisen er kr. 1.150 inkl. morgenmad, kaffe, the og vand

Tilmelding

Tilmelding skal ske ved at sende en mail til av@vejenbc.dk eller på tlf. 7696 1880

Kurset bliver oprettet ved et min. antal på 8 deltagere