Forside
Ansatte

Kursusteam

Anne Ingrid Madsen
Kursusleder
E-mail: av@vejenbc.dk
Tlf.: 76 96 18 80

Pernille From Hansen
Kursussekretær
E-mail: pfh@vejenbc.dk
Tlf.: 76 96 18 88


Undervisere

E-mail: amj@majcom.dk

Arent Michael Jensen
Selvstændig konsulent

Har mere end 25 års erfaring med at udvikle mennesker og virksomheder. Har mange års praktisk erfaring inden for ledelse og kan på levende vis sætte sig ind i de daglige udfordringer som en ny, såvel som en erfaren leder er udsat for.

Som underviser er jeg klar og tydelig i min formidling og jeg fokuserer på at bygge bro mellem teori og praksis.

Baggrund

Selvstændig konsulent der har en bred erfaring inden for forandringskultur, leder- og medarbejderudvikling, teambuilding m.v.


E-mail: bs@aktivfokus.dk

Tlf.: 2241 6838

Bo Shorling

Indehaver Aktiv Fokus

 • Salg, B2B og B2C
 • Kommunikation
 • Adfærd & personprofiler
 • Konflikthåndtering

E-mail: ja@performanceconsult.dk

Web: www.performanceconsult.dk

Tlf.: + 45 22 28 02 09

Jonas Asbjørn
Ejer, Performance Consult

Jonas har flere års erfaring med søgeordsoptimering. Han er ejer af Web & SEO bureauet Performance Consult, som dagligt optimerer en række af hjemmesider inden for mange forskellige brancher og typer. Jonas har også stor erfaring med design og udvikling af WordPress hjemmesider og driver heraf en række søgeordsoptimerede sider selv også. Jonas har mange top placeringer på Google med sig i bagagen.

www.performanceconsult.dkMichael Schwartz-Jensen

Michael er uddannet psykoterapeut, proceskonsulent og professionel coach. Inden han i 2005 grundlagde Inzpirator, var Michael officer i det forsvaret, hvor han opnåede en bred og meget praktisk ledelses- og undervisningserfaring. Michael arbejder med både ledertræning og teamudvikling, og fungerer desuden som proceskonsulent ved interne forløb i en række virksomheder.

Baggrund

Officer i Forsvaret, coach, psykoterapeut og proceskonsulent


Ole Nielsen
Indehaver, Ledelse-medvilje

Speciale i ledelse og forretningsudvikling i SMV segmentet
Mentaltræner
Certificeret GARUDA
Bestyrelsesformand og medlem

Baggrund
Reserveofficer
Leder/chef Dansk Supermarked
Personalechef VELFAC A/S
Selvstændig konsulent


E-mail: pkh@vejenbc.dk

Peter Kragh Hansen
IT-konsulent

Jeg underviser i effektiv brug af Microsoft Office – det gør jeg ved hjælp af intensive og effektive kursusforløb.

Min undervisning er altid målrettet den enkelte kunde og jeg underviser efter egenproducerede kursusmaterialer, som giver kunderne mulighed for selv at arbejde videre.
Som både underviser og udvikler er jeg vant til at have en tæt dialog med mine kursister og jeg har altid været meget fokuseret på at være fleksibel overfor deres behov, således at kurset kan tilpasses nøjagtigt til deres behov – også når kurset er i gang, hvis det vurderes gavnligt.

Specialer:

 • Microsoft Office
 • Microsoft Excel
 • Microsoft Word
 • Microsoft PowerPoint
 • Microsoft Outlook
 • Microsoft Visio

Baggrund
Uddannet filosof og historiker. Jeg har undervist i IT i over 30 år for Target Gruppen, Softworld, Bosholdt, Teknologisk Institut og nu også for Vejen Business College


E-mail: RHP@HR-Supporten.dk

Tlf: 3045 0367

René Høegh Pedersen
Indehaver & HR Partner
HR Supporten

Har i den erhvervsmæssige karriere altid arbejdet med rekruttering og udvikling af medarbejdere og teams. Indledningsvis i forsvaret siden i private virksomheder. Har i 30+ år været leder/chef, og kender således til de udfordringer, som lederne står med i deres virke.

Arbejder i dag som ekstern HR partner og sparringspartner for virksomheder, hvor rekruttering, team-/medarbejderudvikling, personalejura samt sammensætning af teamet er i fokus.
Endvidere gennemføres såvel intern undervisning i virksomheder som for forskellige kursuscentre.

Baggrund
Erhvervserfaring:

 • Indehaver af HR Supporten (6 år)
 • HR Manager i forskellige virksomheder (14 år)
 • Leder og chef i hæren (16 år

Uddannelse:

 • Lederuddannelse i forsvaret (Mellemlangvideregående uddannelse)
 • Voksenpædagogisk uddannelse
 • Certificeret i forskellige personprofilanalyse-værktøjer

E-mail: sama@makemystrategy.com

Tlf.: +45 2729 3132

Sanne Markwall
Founder & CEO

Sanne er kvinden bag strategiplatformen MakeMyStrategy™ og er strategiekspert samt forandringsleder, der evner at udvikle og eksekvere en strategi i praksis.

Sanne har praktisk ledelseserfaring og 25+ års praktisk erfaring med at udvikle virksomheder (Strategi & eksekvering). Viden stammer fra mere end 300 succesfulde strategiske forandringsprojekter.

Tidligere har Sanne været medskaber af og administrerende direktør for strategihuset Vinderstrategi A/S og før det arbejdet med strategi og eksekvering i den finansielle sektor, fx ansvar for eksekveringen af nyt pensionskoncept for 100 banker, 12.000 rådgivere og 225 forandringsagenter.


William Husted
Udviklingskonsulent og psykoterapeut

Arbejdsområder:

Teamsamarbejde, teamudvikling, teamledelse og -koordination, coaching og udviklingssamtaler, kommunikation og samarbejde, ledelse og lederudvikling, konflikthåndtering, samtaleteknik, den svære samtale, persontypeprofil (Estimate adfærdsprofil og Jungs typeforståelse), uddannelse af mentorer, m.m.

Jeg har undervist på mange AMU-forløb og de sidste 6 år især på akademi-fagene: Psykologi og kommunikation, Coaching og konflikthåndtering, Ledelse i praksis.

Konsulent- og undervisningserfaring:

Siden uddannelsen som organisationskonsulent i 2007 har jeg arbejdet som udviklingskonsulent med personale-, leder- og teamudvikling. Siden 2013 også som psykoterapeut. Undervisningserfaring siden 1989.